Andere onderwerpen


Digitale toegang

Met uw digitale account heeft u volledige toegang tot onderstaande apps en sites: - Nieuws-app - Digitale krant-app - Nieuwssite - Digitale krantsite - Selfservicesite

Apps van Noordhollands Dagblad

Met onze apps hoeft u het nieuws geen moment te missen. Zo krijgt u direct het laatste nieuws. Nieuws uit uw regio, maar ook landelijk en wereldnieuws. Zelfs verdieping en achtergronden, kunst, cultuur en dagelijks leven leest u het eerste op tablet en mobiel. Altijd en overal. Wij hebben op dit moment twee verschillende apps: nieuws-app en digitale krant-app.

Noordhollands Dagblad nieuws-app

Download nu de gratis Noordhollands Dagblad nieuws-app op uw mobiel of tablet en krijg altijd en overal toegang tot het nieuws uit uw regio. Met deze app mist u niets. Of het gaat om nieuws uit uw regio, binnen- en buitenland, sportnieuws of cultuur. Noordhollands Dagblad houdt u op de hoogte!

  • Snel, en overzichtelijk
  • Alerts bij breaking news
  • Makkelijk delen via social media

Met alle abonnementen van Noordhollands Dagblad krijgt u toegang tot de premium-artikelen, video’s en podcasts. Premium-artikelen zijn de meest uitgebreide artikelen van de redactie in de Noordhollands Dagblad nieuws-app en op noordhollandsdagblad.nl

Download de Noordhollands Dagblad nieuws-app op uw mobiel of tablet in de App Store of Google Play Store.

Noordhollands Dagblad digitale krant-app

Download nu de gratis Noordhollands Dagblad digitale krant-app en lees online de maandag t/m zaterdag versie van de papieren krant op uw mobiel of tablet.

Met een digitaal of een combi abonnement kunt u de krant online lezen zoals die elke ochtend van de drukpers rolt en door vele inwoners van de regio wordt gelezen. Zoals u gewend bent boordevol nieuws, achtergronden, opinie en reportages.

  • Uw vertrouwde krant altijd en overal bij de hand
  • Digital versie van de gedrukte krant
  • Artikelen kunnen uitvergroot gelezen worden

Download de Noordhollands Dagblad digitale krant-app op uw mobiel of tablet in de App Store of Google Play Store.